Jump to content
Larry Ullman's Book Forums

bear712

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bear712

  • Rank
    Newbie
  1. Okay, i feel pretty SLOW for this but i just ran my htm doc written as localhost/form.htm and then tested it out and everything is working fine. Sorry for the unnecessary post.
  2. Hi Paul I do get the php information page. Apparently I am back to having the same problem again but this time with script 2.1 and 2.2. I get the form to work fine just by opening it up in the browser (chrome) and the address is written as: file:///C:/xampp/htdocs/form.htm and then when i click submit it displays as: Thank you $name for the following comments: $comments We will reply to you at $email. \n"; ?> With the address as: file:///C:/xampp/htdocs/handle_form.php I know php files need to be run through the server (where the address begins with http://), b
  3. Thanks Josee for the quick reply, i was doing what you suggested and kept trying with no different result. I downloaded the scripts and just copied the code and it worked just fine. Not sure what the problem was. Thanks anyway!
  4. Hello all, I apologize in advance if this is not the correct topic for this question but i did not want to start up a new one. I am having some issues with the scripts starting at script 1.5. Up until this point everything was working fine. I have downloaded XAMPP, PHP Designer (as my IDE). Like i stated earlier whenever i try to run script 1.5 i get the output that looks like this: You are running the file: $file. \n"; ?> This is my code (i left out the other two vars in the script as a test): <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
×
×
  • Create New...