Jump to content
Larry Ullman's Book Forums

bangweb

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bangweb

  • Rank
    Newbie
  1. Thanks to you both for your suggestions. I'm not sure what the issue ended up being. But here are the steps that got it working (although I can't explain why) and hopefully will help someone else with the same issue. I deleted all the files in the web root. Uploaded a basic index.php that echoed hello as per Larry's suggestion and that worked fine. I re-ran "php yiic.php webapp ../public_html" and everything worked. Just to make sure it wasn't a fluke on the installation this time, I deleted the files in the web root and ran the yiic app again and it installed fine again. This was probably just something wonky on my server. But hopefully this will help someone else down the road. Thank you again, Steve
  2. Hi, I am following the blog tutorial about getting started. I am on a dedicated server running whm/cpanel. I put the framework directory at /home/testsite/framework/ and the web root is /home/testsite/public_html/ Connected via ssh as the user "testsite" (not root) and from the framework directory ran php yiic.php webapp ../public_html Confirmed y and the installation ran successfully. I visually confirmed the file and directories created in /public_html/. When I browse to http://testsite.com/ i get a 500 Internal Server error (and Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.) I also tried to browse to http://testsite.com/index.php unsuccessfully (i verified that that file is there. I have verified that the owner of the files is testsite and the permissions are such normal. The Apache error log shows only: [Fri Jan 04 19:38:25 2013] [error] [client 192.168.1.15] File does not exist: /home/testsite/public_html/404.shtml [Fri Jan 04 19:38:25 2013] [error] [client 192.168.1.15] File does not exist: /home/testsite/public_html/favicon.ico [Fri Jan 04 19:38:25 2013] [error] [client 192.168.1.15] File does not exist: /home/testsite/public_html/500.shtml [Fri Jan 04 19:38:25 2013] [error] [client 192.168.1.15] SoftException in Application.cpp:256: File "/home/testsite/public_html/index.php" is writeable by group I have also restarted httpd. Does anyone have any suggestions of what to check next? Regards, Steve
×
×
  • Create New...