Jump to content
Larry Ullman's Book Forums

Recommended Posts

I have a really easy question. I have put all the login forms into the IDE and it looks fine. I Register like I was registering and I looked at MySQL and I see my POST. But, When I go to login, It does not redirect me to anywhere; it doesn't even change the look of the Web Page. For everyones info, I used all the code that Larry has posted for free (Thanks Larry!). Does anyone experience that or did I forget to add code somewhere that should be written? :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would also run this in your browser to confirm it's not an IDE problem. Then, if that doesn't make it obvious, I'd start by dumping out the session data to see what's been stored and what's been retrieved. 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

You would just do:

print_r($_SESSION);

This assumes a session has been started, of course. I would strongly recommend you learn basic PHP, MySQL, and web development skills before going any further, if you haven't already.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...